Om het wedstrijdseizoen af te sluiten organiseert Gymfed het Groot Belgisch Kampioenschap te Gent. Sporters in de disciplines Acro, Ritmiek, Toestelturnen jongens & meisjes, Tumbling, Trampoline en Rope Skipping in het A- en B-niveau nemen het tegen elkaar op om dé ultieme titel! Kom samen met ons supporteren voor jouw favoriete sporter! 

Pour terminer la saison compétitive, la Gymfed organise le Grand Championnat de Belgique à Gand. Les athlètes de divisions 1-2 des disciplines suivantes, Acro, Gymnastique Rythmique, Gymnastique Artistique Féminine et Masculine, Tumbling, Trampoline et Corde à Sauter s'affronteront pour le titre ultime ! Venez soutenir vos athlètes préférés avec nous!

Nieuws

Dit weekend Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping in Gent

Maandag 23 mei 2022

Dit weekend is het eindelijk zover! Dan nemen spporters in de disciplines Acro, Ritmiek, Toestelturnen jongens & meisjes, Tumbling, Trampoline en Rope Skipping in het A- en B-niveau het tegen elkaar op om dé ultieme titel! Kom samen met ons supporteren voor jouw favoriete sporter!

Deze gymnasten Toestelturnen meisjes behaalden hun selectie voor het Groot BK

Donderdag 12 mei 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Toestelturnen meisjes strijden er om de Belgische titels.

Deze gymnasten Acro behaalden hun selectie voor het Groot BK

Dinsdag 10 mei 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Acro strijden er om de Belgische titels.

Deze gymnasten Toestelturnen jongens behaalden hun selectie voor het Groot BK

Dinsdag 10 mei 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Toestelturnen jongens strijden er om de Belgische titels.

Deze Vlaamse gymnasten Tumbling & Trampoline behaalden hun selectie voor het Groot BK

Dinsdag 3 mei 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Tumbling & Trampoline strijden er om de Belgische titels.

Deze Vlaamse gymnasten Ritmiek behaalden hun selectie voor het Groot BK

Vrijdag 29 apr 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Ritmiek individueel en in team strijden er om de Belgische titels.

Q&A Team Organisaties & events - Groot BK Gymnastiek & Rope Skipping

Donderdag 28 apr 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek en Rope Skipping staat voor de deur. Eind mei zien we de beste A- en B-gymnasten en skippers aan het werk in de Gentse topsporthal. Naast onze gedreven trainers die hun sporters klaarstomen voor deze competitie draait de organisatie ook bij het Gymfed-team op volle toeren. We spraken met logistiek verantwoordelijke Jean Herrel en stagiair Lise Maes. 

Deze gymnasten Dubbele Minitrampoline behaalden hun selectie voor het Groot BK

Woensdag 27 apr 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A- en B-gymnasten Dubbele Minitrampoline strijden er om de Belgische titels.

Ticketverkoop Groot BK gaat van start

Dinsdag 19 apr 2022 om 19:00

Tijdens het verlengd weekend van 26 tot 29 mei gaat in de Gentse Topsporthal het Groot Belgisch kampioenschap door. Dé afsluiter van het Belgische wedstrijdseizoen in 9 verschillende disciplines.

Deze skippers behaalden hun selectie voor het Groot BK

Donderdag 31 mrt 2022

Het Groot Belgisch kampioenschap Gymnastiek & Rope Skipping sluit het Belgische competitieseizoen af. De beste A skippers strijden er in teams om de Belgische titels in de verschillende onderdelen. 

Groot Belgisch kampioenschap 2022

Dinsdag 29 mrt 2022

Gymfed organiseert eind mei voor de tweede maal het Groot Belgisch kampioenschap in de Topsporthal te Gent. Op 26, 27, 28 én 29 mei nemen de beste A- en B-gymnasten en skippers het tegen elkaar op! Ben jij ook van de partij?

Twitter wordt geladen