Groot Belgisch kampioenschap 2022

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 29 mrt 2022

Schitter jij binnenkort op het Groot BK?

Gymfed organiseert eind mei voor de tweede maal het Groot Belgisch kampioenschap in de Topsporthal te Gent. Op 26, 27, 28 én 29 mei nemen de beste A- en B-gymnasten en skippers het tegen elkaar op! Ben jij ook van de partij?

Dit seizoen bundelt de Gymnastiekfederatie alle Belgische kampioenschappen van de verschillende disciplines in 1 Groot Belgisch kampioenschap. Na het grote succes van het Groot BK in 2016, en de uitgestelde editie van 2020, zal dit jaar dit event voor de tweede maal doorgaan in de Topsporthal te Gent.

Volgende disciplines zijn opgenomen in het programma:

  • Acro
  • Ritmiek
  • Rope Skipping Teams 
  • Trampoline (Individueel, DMT & synchroon)
  • Tumbling
  • Toestelturnen jongens en meisjes
www.grootbk.be

Ben jij er ook bij?

De voorlopige dagindeling werd ondertussen gemaakt. Zo kunnen jij en je supporters alvast het juiste dagdeel vrijhouden. De definitieve selectie is pas gekend na het Vlaams kampioenschap van de bepaalde discipline. Meer info over de selectieprocedure vind je bij de verschillende disciplines. Het groot BK word ongetwijfeld een niet te missen spektakel als afsluiter van het seizoen!

> Ontdek hier de voorlopige dagindeling

TICKET

De ticketverkoop gaat van start op 19 april 2022! Zet deze datum alvast in je agenda en koop je tickets voordelig online. Meer info volgt later.

Help mee achter de schermen

Wil je graag meehelpen om dit event te doen slagen? Je idolen ontmoeten en tegelijk van de wedstrijd genieten? Dan kan je je hier opgeven als vrijwilliger! Er zijn verschillende commissies waar we hulp voor kunnen gebruiken. Misschien tot dan!